El Club de feina és un dels serveis de la xarxa sociolaboral de Consorci del Barri la Mina,  obert al barri que ofereix un espai amb recursos per a la recerca autònoma de feina amb. La finalitat és la inserció de la població activa de la Mina, sent un lloc de referència on rebre atenció i suport en la cerca activa de feina.

 

La situació d'atur moltes vegades provoca una desorientació en la persona, que pot afectar a la seva vida diària. Per donar suport en aquest àmbit,  al barri de la Mina es troba “El Club de Feina”, que ofereix un espai i recursos professionals de suport a la persona cap al món laboral, a través de l’assessorament individual i/o grupal, en itineraris personalitzats, fomentant el diàleg i que la persona sigui protagonista del seu procés d’inserció. Al Club de feina es poden trobar eines i estratègies per adquirir i/o entrenar competències personals i tècniques com les habilitats socials, l’autoconeixement, la informàtica, entre d’altres. Temes que s’aborden mitjançant monogràfics, que donen senzills coneixements per la millora de l’ocupabilitat de cada participant. D'aquesta manera es pretén proporcionar coneixements bàsics i necessaris per a la recerca de feina i la superació de barreres que limiten l’accés al mercat de treball. L’objectiu últim és que cada els participants del Club de Feina assoleixin la màxima autonomia possible en la recerca de feina. 

      

El Club de feina manté contacte i coordinacions amb els altres serveis de la xarxa sociolaboral del Consorci,  i els agents socials del territori, per fomentar el treball en xarxa i aprofitar els recursos que hi ha a l’abast per a una atenció de qualitat a les persones usuàries del servei. Convidem aquelles persones que es trobin en recerca de feina, o vulguin una millora en la que tenen, vinguin al Club de Feina i el coneguin. Us hi esperem!

Consorci del barri de la Mina