L’Institut Escola Sant Adrià de Besòs, centre d’ensenyament del barri de la Mina, ha guanyat el primer premi a la idea més innovadora, el tercer a la idea més viable i el tercer premi en la categoria de centre d’ensenyament, del Concurs d'Idees de Negoci.

 

 

 

 

El concurs va destinat al conjunt dels alumnes matriculades en centres d'ensenyament de Sant Adrià de Besòs del curs de 4rt d'ESO, batxillerat o cicles formatius. Així com, a totes les persones d'entre 16 i 25 anys d'edat, empadronades al nostre municipi, amb la finalitat de promoure l’emprenedoria i premiar la creativitat i innovació dels joves. En aquesta edició, els centres educatius participants han estat quatre: Institut Escola Sant Adrià de Besòs, l’Escola Túrbula, el Col·legi Sant Gabriel, i l’Institut Manuel Vázquez Montalbán, amb un total de 92 projectes de negoci orientats a diversos sectors econòmics.

 

        

 

Durant l’acte vam tenir l’oportunitat d’escoltar dues conferències, la primera a càrrec d’una emprenedora del municipi, i l’altra a càrrec de l’inventor i propietari del Museu d’Idees i Invents de Barcelona (MIBA). A continuació es van lliurar els premis a les dues categories: la idea de negoci, dividida en tres subcategories (idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària, cadascuna amb premis de 600, 300 i 150 €) i el centre d’ensenyament, on el premi és en funció de la quantitat i la qualitat dels projectes que el seu alumnat presenti.

El Consorci hi participa com a jurat

L’acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, en Joan Callau i Bartolí, i es va celebrar el passat divendres 26 de maig, a les 12 del migdia, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Adrià. Com cada any, el Consorci ha tingut el plaer de participar com a membre del jurat del concurs que enguany arriba a la seva onzena edició, i que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Consorci del barri de la Mina